Model 13

Lněná blůza do pasu se spadlými rukávy a průhmatovými kapsami. Zapínání na knoflíčky s krytou légou.

Péče: ruční praní, lze žehlit parou na mírnou teplotu
Cena: 11.600 Kč (včetně DPH)

VÝROBA

Od přijetí objednávky a potvrzení vašich konkrétních požadavků bude model v závislosti na složitosti konstrukce, zpracování a dostupnosti vybraného materiálu vyhotoven do čtrnácti pracovních dnů.Všechny modely značky Brice Mensah jsou vyrobeny v ČR.

DORUČENÍ

Využít můžete možnosti osobního vyzvednutí přímo na adrese showroomu Jeremenkova 14, Praha 4-Podolí. Nebo vám pečlivě zabalený model doručíme přesslužby PPL, České pošty či jinou kurýrní dopravu.

PLATBA

Úhrada je v případě služby „made to order“ požadována formou zálohy, která je realizována jejím převodem na účet a potvrzuje váš zájem o vytvoření modelu na míru. Následně po zhotovení bude zboží na stejný účet doplaceno do plné výše a předáno k přepravě vámi vybraným způsobem. Výše zálohy se obvykle pohybuje v rámci 50% z celkové ceny modelu, včetně DPH.

TABULKA VELIKOSTÍ

Každá postava může pomocí perfektně zvládnutého střihu a správné volby velikosti vypadat skvěle. Platí to i pro případy, kdy si klientka není pravdivostí tohoto tvrzení jistá. Proto s vámi od prvního momentu objednávky důsledně pracujeme na co nejpřesnější volbě velikosti. Naše přehledná tabulka a nákres proto obsahuje jasná vodítka, kde odečítat své míry a jaké hodnoty náleží jaké velikosti. Vaše postava může samozřejmě v některých partiích odpovídat jiné velikosti než v těch zbývajících. Je proto naprosto správným postupem nám vedle zvolené odpovídající velikosti doplnit i údaje, které se odchylují. Tak budeme při přípravě modelu moci provést jeho vhodnou úpravu.

V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat. Vše s vámi s největší ochotou prodiskutujeme. Základem úspěchu je vzájemná shoda. Řešení je vždy na nás. Vy si pak už jen užijete výsledek.

Objednat

Každá vaše otázka je pro nás důležitá a rádi s vámi proces objednání, výroby, platby i dodání budeme konzultovat.